95/10/1
3:44 ع
برای آشنایی با برند سازیدر ابتدای این مقاله باید مفهوم برند و تعریف برند سازیرا برایتان تعریف نماییم.
برند چیست:به یک نام که توانسته است در بین مخاطبین خود شناخته شده و محبوب شده باشد و تمام اشخاص مرتبط و غیر مرتبط با آن نام به شیوه ای نام مورد نظر را می شناسند، برندمی گویند.
برند سازی چیست:عبارت است از مجموعه فعالیت هایی که برای هویت بخشیدن به یک نام برای تبدیل شدن به یک برندانجام می شود برند سازیمی گویند. این فعالت ها اعم از انتخاب نام ، لگو ، رنگ سازی برند ، روش های تبلیغات ، روش های مدیریت مشتری ، روش های فرایند تولید و... می باشد.
باید به این نکته اشاره کنیم که برندتنها یک واژه است و این برندینگیا برندسازی است که که یک فعالیت مستمر مدیریتی می باشد؛ در صورتی که بتوانیم آنرا به صورت هدفمند راه اندازی و ادامه دهیم، میتواند یک نشان و نام تجاری را بر سر زبان ها انداخته و برای آن شهرت و اعتماد کسب نماید. شروع برندینگهیچگاه کار آسانی نبوده است و یکی از کارهایی است که برای به نتیجه رسیدن احتیاج به زمان زیادی دارد. شما همراهان همیشگی شرکت طراحی سایتمبنا با مطالعه نکاتی که در زیر آورده شده، میتوانید در برند سازی نشان تجاری خود شروعی صحیح داشته باشید.
نکته بسیار مهم در بحث برند سازی:
اگر بنگاه تجاری شما محصول با کیفیت ارائه نمیدهد و مشتریان خود را فقط یک منبع درآمد فرض می نماید
هرگز هرگز و هرگز به دنبال برند سازینباشید
زیرا حتما تبدیل به برند منفور خواهید شد
شما در تنها صورتی تبدیل به یک برندمی شوید ، که در دل مخاطبین خود قرار داشته باشید
حالا اگر قصد دارید که شروع به برند سازیبرای بنگاه تجاری خود نمایید، لطفا چهار نکته زیر را توجه کنید و در امر برندسازینام خود به کار گیرید:
1) ثابت قدم بودن در تبلیغات برای برندسازی
به فکر ایده های نو باشید، با استفاده از تنوع نسبت به رقبا خود متمایز باشید.
2) راضی نگهداشتن مشتری برای برندسازی
همواره بکوشید تا مشتریان خود را راضی نگهدارید این کار میتواند از طریق پشتیبانی به موقع، ارائه پاسخ دقیق و کامل به به آنها و ... صورت گیرد جلب اعتماد مشتری باید بالاترین هدف شما باشد زیرا در صورتی که اعتماد مشتری به شما جلب شود میتواند با معرفی شما به دوستان و آشنایانشان برای شما به طور غیر مستقیم مشتری تولید کند پس تنها به فکر یکبار فروش به یک مشتری نباشید.
3) روابط عمومی برای برندسازی
همیشه سعی کنید مشتریان شما لبخند را بر بان خود داشته باشند و این لبخند تنها در صورتی اتفاق می افتد که شما هیچگاه مشتری خود را نا امید نکنید. نا امید کردن مشتری از رسیدن به خواسته اش یعنی شکست شما در برند سازی.
4) از اینترنت برای برندسازی استفاده کنید
با پیشرفت تکنولوژی امروزه به شرکتی که در سطح وب برای خود سایتی نداشته باشد یعنی شرکت بدون سلاح است و خیلی زود تسلیم میشود، حتی در صورتی که شما مایل هستید با مشتریان خود به صورت حضوری دیدار داشته باشید باز هم حضور یک وب سایت برای شرکت شما یک امتیاز مثبت نسبت به رقبا در راه برند سازیبه حساب خواهد آمد.